google-site-verification: google40ad74f79e44ce9b.html
 
Sök
  • Fotograf Marie de Verdier

Behind the scenes

Det är inte så ofta jag hamnar på bild, men idag fastnade jag! Mitt i arbetet! 😊


Förmiddagen idag tillbringade jag med dessa fyra fantastiska barn i åldrarna 4-12 år. Och bästa sättet att arbeta är att jobba tillsammans! Här kollar vi så att bilden jag just tog blev som vi tänkt!


Varje fotografering är unik - ibland är de enkla och roliga, som idag! Andra gånger är det svårare att få barnen att slappna av. Den stora skillnaden brukar vara föräldrarna! Dagens föräldrar fanns i bakgrunden, i mitt bildvisningsrum, och lät mig arbeta med barnen i lugn och ro! Då slapp barnen ha fokus både på mig och föräldrarna och fundera på vem de ska lyssna på... Stort tack till dagens föräldrar som gjorde mitt jobb så lätt och roligt!Tack Birgitta-Sif för bilden och att jag får använda den! ❤️30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jubileum