google-site-verification: google40ad74f79e44ce9b.html
 
Sök
  • Fotograf Marie de Verdier

Den stora skräcken - DATORHAVERI!!!

Idag började dagen på absolut bästa sätt - med en underbar liten ettåring i studion!


Efter fotograferingen, när det var dags att läsa in bilderna i datorn, övergick den passerade timmens glädje i panik! Min arbetsdator ville inte starta! ... och trots felsökning, omstarter den elaka vägen genom att bara trycka av strömbrytaren eller dra ur sladden, så lyste bara lampan som visade att strömmen gick fram...


Eftersom jag inte kunde få klart för mig om det var datorn eller skärmen, eller en hub eller något annat som bråkade - så tog jag datorn under armen och gick bort till Pernic Data ett par kvarter bort här i Alingsås. Väl där fick jag fantastiskt fin hjälp och goda råd - tusen TACK för hjälpen! - och mirakulöst nog startade datorn!


Om det var att jag skakade runt med den under promenaden eller om min räddare i nöden skrämde den till att starta, låter jag vara osagt...


Tillbaka i studion startade den snällt och jag har kunnat få gjort en hel del av det jag hade tänkt idag!

Barnfotografering hos Fotograf Marie de Verdier, Alingsås
Barnfotograferingar är riktiga energi-kickar!


16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jubileum