google-site-verification: google40ad74f79e44ce9b.html
 
Sök
  • Fotograf Marie de Verdier

Djungelvrål och fjärilar i magen

Idag har jag ägnat hela dagen - vid det här laget närmare 12 timmar - på att förbereda mig och finslipa på mitt föredrag som jag ska hålla i morgon kl. 14 i Falkhallen i Falkenberg. Det är årets stora arrangemang av Falkenbergs Fotoklubb - Fotografi Falkenberg - som går av stapeln i helgen!


Är du nyfiken på att höra mig berätta om hur jag tänker kring mitt jobb - så är du varmt välkommen!


Just nu fladdrar fjärilarna fint i magen, jag hoppas att de hittar lämpliga ställen att slå sig ner på tills i morgon. De har möjligen fått sällskap av ett gäng djungelvrål, för att dämpa aktiviteten lite... ... fast vid närmare eftertanke kanske djungelvrålen mest stressar upp fjärilarna ytterligare... ;D


Ses vi i morgon?


27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jubileum