google-site-verification: google40ad74f79e44ce9b.html
Sök
  • Fotograf Marie de Verdier

Djungelvrål och fjärilar i magen

Idag har jag ägnat hela dagen - vid det här laget närmare 12 timmar - på att förbereda mig och finslipa på mitt föredrag som jag ska hålla i morgon kl. 14 i Falkhallen i Falkenberg. Det är årets stora arrangemang av Falkenbergs Fotoklubb - Fotografi Falkenberg - som går av stapeln i helgen!


Är du nyfiken på att höra mig berätta om hur jag tänker kring mitt jobb - så är du varmt välkommen!


Just nu fladdrar fjärilarna fint i magen, jag hoppas att de hittar lämpliga ställen att slå sig ner på tills i morgon. De har möjligen fått sällskap av ett gäng djungelvrål, för att dämpa aktiviteten lite... ... fast vid närmare eftertanke kanske djungelvrålen mest stressar upp fjärilarna ytterligare... ;D


Ses vi i morgon?


27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jubileum

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Instagram Social Icon
© Fotograf Marie de Verdier - Alla bilderna är upphovsrättsskyddade. Det är jättekul att du gillar mina bilder, men det är inte tillåtet att ladda ner dem! Du är varmt välkommen att höra av dig och köpa bilderna!

© 2014 Marie de Verdier