google-site-verification: google40ad74f79e44ce9b.html
Sök
  • Fotograf Marie de Verdier

Föredrag och workshop

Om två veckor ska jag hålla föredrag om porträttfotografering på fotoeventet Fotografi Falkenberg! Jag kan tillstå att det finns lite kvar att putsa på inför detta - inte minst att visa!


Sedan är tanken att jag ska hålla en workshop i studiofotografering - tre timmar där man får chansen att testa själv! Det finns fortfarande gott om platser kvar på workshopen - så anmäl dig direkt till mig via e-post: fotograf@mariedeverdier.se


Information om workshopen och vad den kostar, hittar du på förstasidan på min hemsida - www.mariedeverdier.se, eller så kan du titta lite närmare på bilden som finns här intill! :)


Jag hoppas att vi träffas i Falkenberg!


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jubileum

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Instagram Social Icon
© Fotograf Marie de Verdier - Alla bilderna är upphovsrättsskyddade. Det är jättekul att du gillar mina bilder, men det är inte tillåtet att ladda ner dem! Du är varmt välkommen att höra av dig och köpa bilderna!

© 2014 Marie de Verdier