google-site-verification: google40ad74f79e44ce9b.html
Sök
  • Fotograf Marie de Verdier

Nya skyltar på gång!

Det är många som kommer till mig som inte har en aning om att jag finns - du får väldigt gärna hjälpa mig att sprida det! - så nu har jag skaffat en Beach-flagga som jag kommer ställa ut för att man lättare ska kunna hitta mig! ID-/körkorts-/visumbilder tar jag på löpande band! De flesta dagar har jag möjlighet att ta kunder som bara kommer förbi - men för att vara helt säker på att jag har tid är det säkrast att ringa innan! Och på torsdagar är det alltid drop-in på eftermiddagarna! Då behöver man inte boka tid! Och för att göra en liten nystart så här på höstkanten har jag även beställt en ny fasadskylt - den kommer bli mer hållbar än den gamla! Förmodligen kommer den nya skylten nästa vecka - passa på att komma förbi och titta på den och se om du kan gissa vilken som är den största skillnaden! :)24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jubileum

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Instagram Social Icon
© Fotograf Marie de Verdier - Alla bilderna är upphovsrättsskyddade. Det är jättekul att du gillar mina bilder, men det är inte tillåtet att ladda ner dem! Du är varmt välkommen att höra av dig och köpa bilderna!

© 2014 Marie de Verdier