google-site-verification: google40ad74f79e44ce9b.html
 
Sök
  • Fotograf Marie de Verdier

Nya skyltar på gång!

Det är många som kommer till mig som inte har en aning om att jag finns - du får väldigt gärna hjälpa mig att sprida det! - så nu har jag skaffat en Beach-flagga som jag kommer ställa ut för att man lättare ska kunna hitta mig! ID-/körkorts-/visumbilder tar jag på löpande band! De flesta dagar har jag möjlighet att ta kunder som bara kommer förbi - men för att vara helt säker på att jag har tid är det säkrast att ringa innan! Och på torsdagar är det alltid drop-in på eftermiddagarna! Då behöver man inte boka tid! Och för att göra en liten nystart så här på höstkanten har jag även beställt en ny fasadskylt - den kommer bli mer hållbar än den gamla! Förmodligen kommer den nya skylten nästa vecka - passa på att komma förbi och titta på den och se om du kan gissa vilken som är den största skillnaden! :)24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jubileum