google-site-verification: google40ad74f79e44ce9b.html
 
Sök
  • Fotograf Marie de Verdier

... och i ett huj springer tiden iväg...

Helt plötsligt hade det gått lite drygt 2 månader sedan jag uppdaterade bloggen senast. Det är lite pinsamt. Men när jag rannsakar mig lite, så inser jag att jag faktiskt haft så mycket om mig att det fallit i glömska. Tiden går fort när man har roligt! En liten snabb uppdatering kommer här... ... jag har jobbat på intensivt både i studion och utanför. Under mars gick mycket tid åt att planera för en workshop som jag var med och arrangerade här i Alingsås. Det var den välkände Hollywoodfotografen George Holz som jag hade förmånen att få "hänga" med i nästan en vecka! Namnet säger dig kanske inte så mycket, men du har garanterat sett hans bilder - ikoniska bilder på bland andra Madonna, Jack Nicholson, Angelina Jolie, Brad Pitt för att nämna några... Den intensiva veckan avslutades med ett årsmöte för mina kollegor inom Svenska Porträttfotografers Förbund och en leverantörsmässa med våra fina leverantörer - kameror, printutrustning, blixtar, ramar, papper, skrivare - ja allt som en fotografisk hantverkare behöver för att kunna leverera fantastiska minnen till dig! Under resten av april och maj har jag blandat härliga barn i olika åldrar, med företagsuppdrag av olika slag. Just nu hänger ett stort porträtt (canvas monterad i en elegant guldram med namnskylt) och väntar på att levereras till en domstol i Göteborg. Det är domstolens lagman (högste chef) som går vidare till nya spännande uppdrag och då är det tradition att man gör ett porträtt som hängs upp på domstolen tillsammans med de från tidigare lagmän. Som balans till det har jag en fullt pågående produktion av studentskyltar just nu - och har du missat att beställa? Då kan du vara lugn! Jag fixar skylt av högsta kvalitet med kort leveranstid! Nu i studenttider när du sitter där och bläddrar igenom bilder för att hitta den perfekta till studentskylten, så inser du förmodligen hur snabbt tiden har swishat förbi. Vissa saker minns man väl, medan andra har runnit ner i minnets mörkaste djup och är svårare att vaska fram. Det jag brinner för är att skapa minnen. Just nu kommer aldrig tillbaka. Men bilder får minnen att blomma upp och plötsligt är de inte begravda längre! Så här års har jag fina bal- & studentfotograferingserbjudanden. Det är bland det finaste du kan ge till en student - minnen av hur livet är just nu! Finns inte tiden att fotografera precis just nu, så funkar det lika bra att fotografera under sommaren när stressen kring själva studentfirandet har lagt sig!
18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jubileum