google-site-verification: google40ad74f79e44ce9b.html
 
Sök
  • Fotograf Marie de Verdier

Och så är det fredag igen!

Tiden går så fort! Det känns som att jag knappt hinner blinka, så har ytterligare en vecka passerat i expressfart! Säkert känner du igen dig? Veckan som gått har jag haft en hel drös med fantastiska fotograferingar - jag sitter just nu med en rejäl hög med redigeringar framför mig. Det ska bli så roligt att få visa föräldrarna dessa härliga bilder! Och så har jag en hel hög med bildbeställningar i nästa hög! Dessa ligger och väntar på de ramar som är på väg! Jag kan erkänna att jag är otålig! Men igår fick jag äntligen leveransavisering på en del av beställningen som är på väg! Så när jag är tillbaka i mitten av nästa vecka, vet jag att jag har att göra med att färdigställa en massa printar och inramningar! Om bara ett par timmar sätter jag mig på tåget till Stockholm för en spännande helg! I morgon ska jag gå en Domarträning för att kunna döma i fototävlingar på hög nivå (exempelvis SM i Fotografi) - det är som ett träningsläger ungefär! Man måste träna regelbundet för att bli bra på det man gör! :) Sedan följer två dagar med SM i Fotografi 2018 med live-jurering på söndag och bildkritik och prisutdelning på måndag. Jag håller tummarna för alla fina finalister!


Sedan avslutas långhelgen i Stockholm med en workshop i Marknadsföring för fotografer, som jag är med och arrangerar i egenskap av styrelsemedlem i Svenska Portättfotografers Förbund. Det ska bli intressant och jag hoppas att programmet som vi satt ihop kommer att uppskattas av deltagarna!


Ett litet tips till dig inför helgen - det ska ju vara fantastiskt härligt väder! - passa på att gå Lights in Alingsås-promenaden! Jag gick promenaden igår kväll och det var en mycket trevlig slinga, och spännande ljus! Och en klar bonus var att det var skönt väder! :) Dagens bild är tagen under promenaden igår kväll!7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jubileum