top of page

STUDENT 2024

 

Att ta studenten är en av de stora milstolparna i livet - både för dig som slutar skolan efter många långa år och för dig som förälder. Det är hisnande att stå på tröskeln till ett nytt liv, både spännande och oroligt!

 

För dig som förälder är det lika hisnande - tänk att ditt barn helt plötsligt är vuxet. På allvar! Det känns ju som om det var igår du satt där med ett litet hjälplöst knyte på armen. Nu står det en kompetent vuxen framför dig istället.

 

För att fira denna stora tilldragelse krävs lite pyssel. En viktig detalj är så klart STUDENTSKYLTEN! Jag har massor av olika mallar för studentskylten, jag kan göra en personlig utifrån era egna önskemål och vill ni pyssla ihop den själva har jag en lösning på det också. (Se alla studentskyltmallar här.)

 

Dessutom behövs det ju inbjudningskort, tackkort för att nära och kära skall kunna vara med och dela dagen. Kanske en banderoll för att visa att det är just här som den stolta studenten firas. Och lite bilder också för att minnas denna stora tilldragelse...

 

Det är här jag kommer in! Jag fixar det åt Er! Ta med ett kort från förr, kolla upp vilken klass ditt barn går i, vill ni ha hjälp med lämplig text på inbjudningskort och tackkort står jag gärna till tjänst. Jag har lite exempel som ni kan titta på!

 

 

bottom of page